Het leven is voor mij  een leerschool, waarin we we oneindig veel lessen mogen leren en ervaringen opdoen. Zo is elke gebeurtenis in het leven, hoe moeilijk soms ook, een uitdaging  om  te mogen groeien in bewustzijn.
Èn het leven is voor mij ook een dans, waarin we mogen vallen en weer opstaan, waarin we mogen ontdekken en genieten.

Ik heb 9 jaar in Iran gewoond. En ben daar werkzaam geweest in het bankwezen. Door de ervaringen in de Iraanse cultuur heb ik vooral ook veel geleerd over mijzelf.  Mijn eerste echtgenoot, die Iraniër was, is in 1982 overleden. Ook deze ervaring is een belangrijke  bijdrage aan mijn ontwikkeling geweest. Ik ben hertrouwd en ben moeder van 3 volwassen kinderen.

In 1993 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Hippocrates in Bloemendaal.  Tijdens deze opleiding ben ik onder andere geschoold in de natuurgeneeskunde, klassieke homeopathie, voeding,  anatomie, fysiologie, psychologie, massage, voetreflexologie, iriscopie, kruidenleer en astrologie.

In september 1993 ben ik begonnen met mijn Praktijk voor Heel-en Bewustwording  in Loenen aan de Vecht. Ik gaf  voornamelijk consulten  Klassieke Homeopathie en massages. Daarnaast gaf ik cursussen in o.a. voetzônereflexologie, lichaamsmassage, kruiden, chakra’s,  mindfullness, meditatie en  bewustwording.

In 2012 verhuisde ik naar Baarn.

Mijn ontwikkeling stond al die jaren niet stil.
Want naast mijn praktijk  heb ik mij verder laten scholen op terreinen als Intuïtieve Ontwikkeling, Kinesiologie (touch for health), Neuro Linguistisch Programmeren, Familie opstellingen, Lichaamsgerichte Psychotherapie en Ademhaling, EMDR-trauma en stressverwerking, Cranio Sacraal Therapie, Reiki, Chakratherapie, Kunstzinning Dynamisch Coachen en Counselen, Bowen Techniek.

Daarnaast  verdiep ik mij al vele jaren in verschillende levensbeschouwingen. Op mijn 15de begon dat al met yoga en boeddhisme. Later de islam. Vanaf  1996 verdiepte ik mij in de Kabbalah. En sinds 2009 ook in Een Cursus in Wonderen, een non-dualistische zienswijze.

Vanzelfsprekend heeft dit alles mijn visie op het  leven, en de betekenis daarvan voortdurend beïnvloed.

Vanaf 2019 ben ik officieel gestopt met mijn Praktijk, maar geef ik nog wel gelegenheid tot een persoonlijk gesprek voor mensen die graag meer  inzicht in zichzelf of in hun situatie willen hebben of  zingevingsvragen hebben.

Verder organiseer ik  gespreks -en leesgroepen, één gebaseerd op  Een Cursus In Wonderen, en één intervisie-meditatie-gespreksgroep genaamd Attitudinal Healing voor mensen die niet met Een Cursus in Wonderen bezig zijn.  Beide zijn fijn als ondersteuning in het leven.