Adres:
Wijkamplaan 10a
3742 WR Baarn

per trein:
Vanaf het station is het ongeveer een kwartier lopen naar de praktijk. Als u uit het station komt, slaat u rechts af. U wandelt de straat, Stationsplein uit, steekt de Stationsweg weg over, en slaat de Vondellaan in en wandelt deze straat uit. U steekt het kruispunt met de Torenlaan over. (Rechts is er een spoorwegovergang.)  U volgt de Wijkamplaan die een flauwe bocht naar links maakt. Bijna aan het eind links aan de parallelweg is nummer 10a.

Vanaf de A1
U neemt de afslag Baarn/Eembrugge, en rijdt richting Baarn, rechtdoor over een rotonde en u rijdt alsmaar rechtdoor richting centrum. Bij een T-splitsing, De Brink aangekomen, slaat u linksaf, de Bosstraat in en volgt deze weg. U steekt bij de stoplichten de Javastraat over. U volgt de Ooststraat tot aan de kruizing met de Wijkamplaan. Hier slaat u rechts af, meteen weer rechtsaf. Daar staat u voor nr. 10a. Op de parallelwegweg is genoeg plaats om te parkeren.

Vanaf Hilversum
U komt aangereden via de Hilversumsestraatweg, de N415. U steekt bij de stoplichten de Amsterdamsestraatweg over, de Lt van Heutszlaan in. U steekt het spoor over en neemt de eerste straat rechts de Vondellaan in. Deze volgt u. U steekt de Torenlaan over en rijdt de Wijkamplaan in die een flauwe bocht naar links maakt. Bijna aan het eind slaat u links af de parallelweg op ter hoogte van no. 10a. U bent gearriveerd.