Zie je het even niet meer zitten, of loop je tegen dingen aan, ben je moe, depressief  of krijg je allerlei klachten?  Of komen er vragen bij je op, zoals  Hoe zit het nou eigenlijk? Hoe moet ik verder?  Waarom gebeurt mij dit?   Wie ben ik?  Wat is de zin van  het leven?

In een gesprek of consult vertel je wat er gaande is, hoe je je voelt en wat je verlangens zijn. Door de gesprekken en de therapievormen die ik  gebruik, vindt er  inzicht, heling en transformatie plaats. Je komt weer dichter bij jezelf. word  je   bewust  van  de  patronen, gedachten en overtuigingen die aan je klachten, je problemen of je functioneren ten grondslag liggen.  Hierdoor versterkt je levenskracht zich en kan er heling en genezing  plaatsvinden.

Het is interessant te weten dat ons lichaam  de indrukken  die we opdoen registreert, vaak nog vóórdat we ze met onze gedachten kunnen beseffen.  Als je je bewust wordt van welke gevoelens er op een bepaald moment in je lichaam aanwezig zijn, kun je die informatie gebruiken om een situatie die niet goed voor je is en je gedachten hierover  te veranderen.
Het is hierbij niet nodig om bij een traumatische ervaring lang in de pijn terug te gaan. Het is meer het verlaten van de bekende paden, en het kiezen van je eigen oorspronkelijke weg.

Het geeft je de mogelijkheid om onnodige ballast op te ruimen en je  te ontwikkelen tot een mens die optimaal in het leven staat en  bewuste keuzes maakt; een mens die goed in zijn vel zit, die  zich vrij voelt; een mens die leeft en handelt in harmonie met zijn ziel.
Een mens die weer in verbinding is met Zichzelf.
Een mens die zich thuis voelt in het grote geheel.

Bent u bekend met Een Cursus In Wonderen dan kan dat in de begeleiding de leidraad zijn. Maar dat is absoluut niet nodig.